Nano coating

 

Waarom U-N-P Nano Protection voor uw auto?

  • De autolak behoudt haar mooie diepe glans
  • Voorkomt verwering en verkleuring van de laklaag
  • Beschermt vele jaren tegen weersinvloeden,uv-licht, aanslag, pekel en vuil
  • Autopoetsen is niet meer nodig
  • Zeer gemakkelijk schoon te maken
  • Ook voor kunststof delen en velgen

 

Hoe werkt U-N-P Nano Protection?

Onze protection heeft zeer sterke vuil- en waterafstotende eigenschappen, doordat de nanodeeltjes tot in het diepst van de laklagen van elk oppervlak weten door te dringen.

De minuscuul kleine deeltjes vullen na het polijsten de poriën van elk oppervlak. Hierdoor krijgen vuil en aanslag minder kans zich te hechten aan het oppervlak, waardoor uw auto minder snel vuil wordt en eenvoudiger te reinigen is. Daarnaast zal uv-licht minder doordringen in de toplaag van het oppervlak, waardoor de kleur van uw auto langer mooi blijft.

 

U-N-P levert Nano Protection van een superieure kwaliteit

De zeer hoge concentratie nanodeeltjes in U-N-P Nano Protection is uniek.
Onze protection is gepatenteerd en jarenlang getest op haar werkzaamheid, met blijvend resultaat voor vele jaren.

 

De behandeling

Na het ontvetten en polijsten van de laklaag, niet benodigd bij nieuwe auto’s, wordt U-N-P Nano Protection aangebracht door opgeleide vakspecialisten.
Afhankelijk van kleur en conditie na polijsten, volstaat het om de laklaag éénmalig te behandelen voor een uitstekend resultaat. Onze protection zorgt voor een optimale hechting en gladde structuur en het uitharden van de protectielaag. U-N-P Nano Protection zorgt voor een langdurige glans na behandeling.
De behandeling neemt één dag in beslag.

 

Michael Bleekemolen over U-N-P Nano Protection

Bleekemolen Racing School en Race Incentives heeft alle racewagens, waarmee op Zandvoort wordt gereden, behandeld met U-N-P Nano Protection.
Michael Bleekemolen: ‘Deze lakverzegeling werkt geweldig, zo weten wij uit eigen ervaring.
Onze Porsches, Lamborghini’s en Renault Clio’s rijden in het seizoen dagelijks over het circuit en moeten daarom iedere dag worden gewassen. We hebben in Zandvoort last van zout in de lucht en zand uit de duinen. Daarnaast heeft de lak van onze auto’s het zwaar te verduren door het rubber dat er op de baan ligt.
Onze auto’s zijn nu gemakkelijker schoon te houden en het vuil hecht zich niet aan de lak. De protection van U-N-P zorgt er voor dat auto’s er dag in dag uit perfect uitzien.’

Maak een afspraak