Technieken


De professionals van Carrès beheersen alle mogelijke technieken om uw auto weer in perfecte (nieuw)staat te brengen. Poetsen, repareren van schade aan lakwerk, hagel-schade, allemaal vakkundig geregeld door Carrès.

Professioneel poetsen

Chemische verontreiniging, doffe lak, krasjes, vlekken en onaangename luchtjes in het interieur, iedere auto krijgt er mee te maken. Bij Carrès Nederland wordt uw auto weer als nieuw dankzij de professionele technieken en de speciaal ontwikkelde poetsmiddelen.

Spotrepair

Kleine beschadigingen aan structuur en lakwerk van met name de bumpers en de onderzijde van de auto worden vakkundig gerepareerd.

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine en middelgrote oppervlaktedeuken, meestal ontstaan door parkeer- of hagelschade, worden zonder te schuren en te lakken onzichtbaar gerepareerd.

Gardx lakverzegeling

Door het aanbrengen van een lakverzegeling is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijk invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging. Een specialiteit van Carrès, het behoud van uw lak! Meer informatie over Gardx lakverzegeling >>

Steenslagcorrectie

Kleine beschadigingen die zijn ontstaan door opspattende steentjes van het wegdek worden door de vakmensen van Carrès gerepareerd. Overspuiten van de lak is niet nodig!