vacatures

Autopoetser m/v

De formule van Carrès blijkt succesvol! Daarom zijn wij voor onze vestigingen in 's-Hertogenbosch en Geldrop op zoek naar gedreven autopoetsers.
 
Als autopoetser bent u verantwoordelijk voor het gehele traject van showroom gereedmaken van auto's, zowel nieuw als gebruikt. Tot uw werkzaamhden behoren het grondig reinigen van de binnezijde en buitenzijde van de auto , het polijsten en het professioneel in de poets zetten. Ook het aanbrengen van lakverzegelingen zal door u verzorgd worden.                      

Er zijn prima opleidingstrajecten en binnen de organisatie Carrès is een doorgroei naar vestigingsleider en/of franchisnemer op termijn mogelijk!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Er Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carrès Nederland bv tel. 040-2844300

Franchisemanager m/v  
Bent u vakman in de autoreconditionering en toe aan een volgende stap ? Dan is de functie van franchisemanager binnen Carrès voor u dé gelegenheid om vorm te geven aan uw carière.                                                 


Om de groei van Carrès in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een professional met leidinggevende capaciteiten.
Tot uw taak behoren de volgende taken:                                                                                                                                                                                                                                                               
- het optimaal benutten en verder uitbouwen van de bestaande productiecapaciteiten 
- het optimaliseren van het service- en kwaliteitsniveau van de bestaande vestigingen
- het opstarten en begeleiden van nieuwe vestigingen

U heeft :

- aantoonbare ervaring in het reconditioneren van auto's
- een ondernemende instelling
- inzicht in bedrijfsprocessen
- een hands-on mentaliteit


Hebben wij uw interesse gewekt ? Bel voor meer informtaie met Carrès Nederland bv op 040-2844300